Dato for årsmøtet satt

årsmøte

Hvert år er det årsmøte, også i 2024 skal vi ha det. På årsmøtet skal vi gå gjennom hva vi har gjort det året som var, og ikke minst bestemme hva vi skal gjøre det kommende året. Vi skal også bestemme hvem det er som er tillitsvalgte det kommende året.

Dersom det er noen som er interessert i å være tillitsvalgt, kan man ta kontakt med valgkomiteen som består av Sondre Alfredsen, Aina Albertsen og Kristine Sander. Du kan kontakte med de direkte, eller sende mail til valg@hkwh.no.

Hvis du lurer på hvordan det er å være tillitsvalgt, er det bare å ta kontakt med en av de tillitsvalgte også.

Uansett, let’s cut to the chase – som noen sier. Årsmøtet vil bli offisielt innkalt senere, og alle medlemmer er selvsagt velkommen. Datoen er uansett den 14. februar. Av erfaring er det lurt å melde seg på tidlig, så vent ikke til siste liten når det er mulig å melde seg på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *