Streik avblåst

Streiken er nå avsluttet, og den planlagte opptrappingen som også inkluderte våre medlemmer blir ikke gjennomført. Dette er vi glade for, og alle våre medlemmer skal ha fått informasjon på e-post.

Før vi går over til resultatet av forhandlingene vil vi bruke anledningen til å takke alle for den kampviljen de har vist under planleggingen til streik. Det har vært gøy å se at vi er mange som ønsker å kjempe for økt kjøpekraft!

Resultatet av årets oppgjør, vil vi komme tilbake til senere. Her må vi finne helt konkret ut hva garantisatsene vil øke med i Standardoverenskomsten før vi går ut med noen kroner og øre.

Videre vil det senere i år være lokale forhandlinger, og som vi har lært oss den siste uken, rammen for oppgjøret er 5,2%.

Det vi vet er at vi minst får 7,5 mer i timen, dette tilsvarer 1218 kroner pr. måned. Så kan vi jo ta det som et utgangspunkt. Ny lønn skal være gjeldende fra 1. april, og vi kommer tilbake til konkrete beløp senere.

Som om ikke det var nok, oppgjøret inneholder jo en glidning som sier noe om de lokale lønnsforhandlingene. Og de har vi enda ikke satt dato for, så lønnsoppgjøret er langt fra over.

Som en ekstra liten merknad, skal også UB-satsene justeres fra 1. april – så det kommer vi nok tilbake til neste uke.

Med det sagt:
Ha en flott arbeidsvakt – nå skal vi jobbe på videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *