Årsmøte 2023 er over og nye tillitsvalgte er valgt.

Den 16. februar 2023 ble nok et årsmøte avholdt på Solveig`s Pizza. På årsmøte ble det valgt nye tillitsvalgte for 2023.

Du kan bli kjent med dine nye tillitsvalgte her. Vi tok samtidig farvell med to tillitsvalgte som har gjort en suveren jobb i 2022. Du kan lese om de vi tok farvell med i 2023 og tidligere tillitsvalgte her.

Et nytt regnskap godkjent og nytt budsjett vedtatt. Kontingentavgiften forblir slik den var i 2022 på kr 30,- per medlem per måned.

Vedtektene våres ble gått igjennom og endret. Noen har fått ny ordlyd, mens andre er endret på. Blant annet så bestemte årsmøte at både leder og nestleder skal velges for 2 år fremfor 1 som det har vært tidligere.

Det ble og bestemt at vi nå skal ha avdelingsrepresentanter (tillitsvalgt) fra hver avdeling inn i styret. Avdeling med minimum 10 medlemmer kan ha sin egen representant. Du kan lese mer om de nye vedtektene her.

Alt fra årsmøte kan du finne her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *