Nyhetsbrev Juli

Da er det en liten stund siden vi har kommet med noen nyheter, men vi kan melde om at de tillitsvalgte har kommet godt i gang etter årsmøtet, og siden den gang har vi gjennomført en sosial samling, hvor vi møtte mange av medlemmene.

Vi er allerede i gang med å planlegge for aktiviteter for høsten. både sosiale aktiviteter, men også vet vi allerede nå at det kommer til å bli en ganske fullstappet høst. som vi vet, på høsten har vi lokale lønnsforhandlinger, men siden det er partallsår, skal vi også forhandle om alle særavtalene.

Særavtale er en lokal avtale som gir rettigheter og plikter. Hos oss bestemmer den når vi kan ha åpent, når du skal arbeide, hva du får fagbrevtillegg for, hva du får i UB-tillegg og mye mye mer..

Nyheten om at vi får enda flere kolleger er også ute, og vi er på saken. Nye medarbeidere er hyggelig, og vi planlegger allerede for at klubben også blir større. 🚀

Da nestlederen, Kenneth Frøhoel, har funnet seg nytt arbeide, skal ser vi også på løsninger med ekstraordinært årsmøte kombinert med et medlemsmøte angående høstens forhandlinger, her også at man skal finne en løsning på hjemmekontor/on-site for fremtiden. det tenker vi kan være fint å informere mer om, samt lønnsoppgjøret. 🤑

☀️Men først er det sommer, litt begrenset med tillitsvalgte på jobb, men det er alltid noen tilgjengelig, skulle du trenge noe, anbefaler vi at du benytter skjema ’Kontakt oss’ – Så hører du fra oss.

Så ønsker vi alle en god sommer.. Nyt ferien, det er en viktig rettighet du har! Og skal du ut å reise, husk reiseforsikring! Mange sa opp den under pandemien når vi ikke reiste lenger.. Som HK-medlem får du reiseforsikring til under 90 kr måneden, det er billigere enn en en Solo i Vestfold. 💰 Sjekk ut www.lofavor.no for mer info.

God sommer!

Getty Images

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *