Nye Nettsider

Endelig er de gamle nettsidene blitt pensjonert, og sidene du nå ser på er de nye. Vi har tatt med oss mye av innholdet som var som var i bruk, og naturlig nok latt det som ikke var i bruk, blitt værende igjen. Vi har som mål å være oppdatert på informasjon om tarifflønn på vår avtale, aktiviteter som skjer i klubben, nyhetsbrev skal publiseres og fortsatt være ett oppslagsverk for de avtalene vi forholder oss til på Webhelp Fredrikstad. De nye nettsidene passer også bedre til mobil enn tidligere.

Skulle du ha tilbakemeldinger å komme med til nettsidene er du hjertelig velkommen til å benytte «kontakt oss» skjema i menyen øverst.

Det er også en plan for å komme med ressurssider over tid, som vil komme kvartalsvis fremover litt etter hvilket tema som er aktuelt for øyeblikket, og først ut blir lønn og ansiennitet som kommer nå i tredje kvartal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *