Landsmøte del 2

Handel og Kontor skal ha sitt landsmøte del 2 i helgen, fra fredag til mandag (15. – 18. oktober). Landsmøtet er det aller viktigste møtet som er i Handel og Kontor, og er kun hvert fjerde år.

Opprinnelig skulle landsmøtet vært i september 2020, men grunnet pandemien ble dette utsatt, og den første delen av årsmøtet ble gjennomført i januar 2021, den gangen digitalt. Nå skal del 2 gjennomføres og i alt 466 personer skal samles i Oslo Kongressenter, også kjent som LO bygget, eller Folkets hus i Oslo. Av de 466 er det 249 som er delegater (har stemmerett)

Landsmøtet bestemte i januar hvem det er som leder forbundet, så alt av valg er gjennomført. Denne gangen skal det bestemmes hva forbundet skal mene i de neste 3 årene, hva vi skal jobbe for, hva vi skal jobbe mot og reglene i forbundet. Personer fra hele landet skal delta.

Hele landsmøtet vil streames direkte, og kan sees på HK sine facebook sider, eller via YouTube.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *