COVID-19 situasjonen

Det nye Krononaviruset kom fort og nok veldig overraskende på mange. Og at konsekvensene skulle komme så fort til Norge, og at konsekvensene skulle bli så store var nok en overraskelse for de fleste. Vi er jo normalt skånet for slike tiltak.

Det nye Krononaviruset kom fort og nok veldig overraskende på mange. Og at konsekvensene skulle komme så fort til Norge, og at konsekvensene skulle bli så store var nok en overraskelse for de fleste. Vi er jo normalt skånet for slike tiltak.

De tillitsvalgte har vært i mange møter med ledelsen, vært med å utforme plan for utrulling av hjemmekontor, og pushet for at dette skal skje raskest mulig.

Så håper vi at alt står bra til med dere, nå i en noe spesiell situasjon og at dere har kommet dere så godt tilrette som mulig, med deres nye hverdag med hjemmekontor (WaH – Work at Home). Vi har all forståelse for at dette er krevende for mange av dere, og at selv om dere har kastet dere rundt og prøvd gjøre så godt dere kan, oppstår det fortsatt utfordringer. Vi må, i felleskap, jobbe oss gjennom dette, en utfordring om gangen.

Vi har et nært samarbeid med ledelsen og alle er villig til å finne å forsøke finne løsninger på det som måtte oppstå underveis. Det er ikke slik at ledelsen klarer å imøtekomme alle 100%, da det er over 100 ansatte med over 100 ønsker, som er berørt av denne krisen. Samt at klientene skal ivaretas under krisen, slik at samarbeidet fortsetter også etter krisens slutt.

Nå som vi har en arbeidsgiver som har lagt til rette for og vist tillit, er det viktig at vi presterer så godt vi kan også, slik at vi viser at dette er en løsning som fungerer, da dette kan bli langvarig.

Vi har løpende skype møter med ledelsen, da endringer nå skjer fort. Men ut i fra slik som det kan se ut nå i dag så kan vi nok i allefall kunne slå oss til ro med at hjemmekontor nå i første omgang vil kunne vare frem til over påsken, før vi kommer med nye vurderinger. 

Lanseringen av HKWH.no skulle komme i løpet av mars, men kanskje under litt andre forutsettninger. Men vi vil nå bruke disse sidene til å publisere nytt, vi vil linke de fra gruppen på Facebook, slik at du stort sett skal få varsel når noe skjer.

Da dette er en uvanlig situasjon, og den er ny for oss alle. Det som var “skrevet i stein” tidligere, er nå helt borte. Ting er ofte utenfor vår kontoroll, og de tiltakene som kommer er ofte en reaksjon på at situiasjonen endrer seg.

Med dette så ønsker vi nå å publisere denne siden til selv om den ikke er helt ferdig enda, som dere ser. Men den kan være en god ting nå i disse Corona tider, for oss å kunne vise at vi er her for dere nå også selv om vi ikke ses vær dag .

Her finner dere oppdateringer som kan være relevant for dere som medlemmer og arbeidstakere.

Ta vare på deg selv, vask hendene og stay safe!

Etterpublisert

Denne artikkelen var opprinnelig publisert 18. mars 2020 av The Camilla Løkkeberg. Artikkelen er senere overført til ny side, og da re-publisert uten endringer av Marius Andersen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *